close
Breaking NewsLajme

FOTOT/ Momentet më të sikletshme të yjeve të Hollivudit për vitin 2016

les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-22_0

Pak e qeshur herë pas here nuk vret askënd. Pavarësisht klasit dhe perfeksionit edhe vipat kalojnë momentet e tyre qesharake. Ndonjë rrëzim i papritur, gjest i pa menduar mirë, taka shumë të larta, etj. Si më poshtë shikoni  në fotografi imazhet që tregojnë se edhe vipat mund të kenë momente të sikletsh në jetë. flori les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-2 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-4 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-12 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-13 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-14 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-15 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-16 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-17 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-19 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-21 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-23_0 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-23_1 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-24 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-24 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-25_1 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-26 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-26_0-1 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-27 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-27_1 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-27_2 les-moments-de-solitude-des-celebrites-photo-28

Burimi: Madame Le figaro

 

loading...