Foto/Rama tërheq sërish vëmendjen me veshjen e tij


Gjatë takimit të sotëm midis dy kryeministrave të Shqipërisë dhe të Serbisë në Beograd, Edi Rama thjesht i ka habitur të gjithë të pranishmit. Ai merrte pjesë në Forumin për Sigurinë në Nish ku u diskutuan mjaft çështje serioze në lidhje me rajonin e Ballkanit. Por përtej këtyre diskutimeve, ajo që ra shumë në sy ishte kombinimi i veshjes së Ramës. Kravata e tij tërhoqi vëmendjen e të pranishmëve. Ju ftojmë të ndiqni fotot.

rama-kollare

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password