close
Breaking NewsLajme

FOTO/Njihuni me femrën që paguhet për të poshtëruar meshkujt

1479835551_dominuesja4

Punonjësa e seksit, të cilën e quajnë Mistress Magpie nga Plajmuthi i Anglisë, ka ndarë më fansat e saj mjetet që përdor për të torturuar dhe poshtëruar meshkujt. Ajo paguhet për ti poshtëruar ata dhe jo për akt seksual. Ka 4 vite që është specializuar në këtë fushë dhe klientët që vijnë në shtëpinë e saj ajo i godet me kamzhik, bastun ose vizore.
“Meshkujt nuk më paguajnë për të bërë seks me ta, por që t’i poshtëroj. Duan që t’i detyroj të veshin rroba femrash ose t’i ofendoj rëndë. Është një fushë shumë e gjerë, jo vetëm rrahje”- tregon Margareth.”

1479835526_dominuesja1 1479835534_dominuesja2
1479835542_dominuesja3 1479835551_dominuesja4
1479835560_dominuesja6 1479835567_dominuesja5
1479835574_dominuesja7 1479835582_dominuesja8
1479835589_dominuesja9
Tags : gruameshkujposhteron
loading...