• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Foto galeri/ Shqiptarja shpallet “Miss California Collegiate America 2017”

Leona Koxha është shpallur më e bukura në konkursin e “Miss California Collegiate America 2017”. Në këtë mënyrë bukuroshja shqiptare do ta përfaqësojë shtetin e Californisë në garën nacionale, e cila këtë vit do të mbahet në Arkansas. Leona është 20 vjeç ndërsa studion “Marrëdhëniet ndërkombëtare dhe menaxhimi i krizave ndërkombëtare” në SDSU, San Diego State University të Californisë.

Vlen të theksohet se Leona është motra e Lauretës, e cila para 6 muajve ishte shpallur studentja më e mirë në Universitetin shtetëror të Californisë.

3-5 4-4 5-2 6-1 7 leona-1 2-5