Fillon ndërtimi i “qiellgërvishtëses” e cila do të jetë më e madhja në botë (FOTO)


Në Dubai ka filluar ndërtimi i “qiellgërvishtëses”, e cila do të jetë më e madhja në botë. Kostoja e saj përllogaritet të jetë rreth 1 miliardë dollarë dhe ajo të ofrojë pamje 360 gradë të qytetit. Në deklaratën për nisjen e punimeve thuhet se ndërtimi i saj do të përfundojë tërësisht në vitin 2020.

1476291708_kulla (1)

Picture 1 of 4

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password