• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Fiksimi i Kate Middleton, zbulohet “marifeti” që të mos i japë dorën njerëzve

Po të shikoni me kujdes fotot e Kate Middleton, ajo mban gjithmonë një çantë dore. Epo kjo nuk është koiçidencë dhe nuk ka lidhje me të qënurit klas. Ekspertja e etikës mbretërore Myka Meier ka treguar se Kate mban çantë dore që të shmangë dhënien e dorës njerëzve të caktuar. “Kur Dukesha është në një event, ajo e mban çantën para saj kur mendon se dhënia e dorës mund të jetë e çuditshme në ato momente. Ose nëse ajo do që ta japë dorën, e mban çantën në njërën dorë. Ajo asnjëherë nuk e vë çantën nën sqetull ose në tavolinë. -tregoi Meier./revistawho.com

landscape-1483723018-kate-clutch