Festa në acar, nata e vitit të ri me temperatura deri në -10 gradë Celcius


Orët e para të vitit 2017 do të karakterizohen nga një mot i kthjellët por i ftohtë si pasojë e rrymave të ftohta arktike që kanë prekur Europën Lindore, Ballkanin dhe vendin tonë. Qytetet me temperatura të ulëta do të jenë Korça, Peshkopia dhe Kukësi deri në-10 gradë Celcius. Edhe në zonat e ulëta, Tirana, Berati, Gjirokastra, do të shënojën temperatura -2 deri në -8 gradë Celcius. Në fillimin e javës pritet të ketë një rritje të lehtë të temperaturave.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password