“Facebook” me ndryshime të reja, zemërohen përdoruesit


Edhe pse mbetet rrjeti social më i përdorur me miliona përdorues çdo ditë, përsëri “Facebook” me ndryshimet që ka filluar të bëjë i ka lënë të pakënaqur ata. Ndryshimi rradhës do të jetë futja e reklamave teksa shikoni një video. Facebook do t’u lejojë botuesve për të futur reklama në video,  pasi njerëzit kanë shikuar atë të paktën 20 sekonda, dhe më pas menjëherë do të shfaqet reklama. Botuesit do të marrin 55% të të ardhurave nga reklama, e njëjta  përqindje e ofruar nga YouTube. Kjo gjë do të zemërojë përdoruesit sepse teksa ju jeni duke shikuar një video në mes të saj do të shfaqen reklama e biznesit që ka paguar./revistawho.com

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password