close
Breaking NewsLajme

Emoji të reja do të publikohen në 2017. Ja cilat janë ato…

screenshot_32

56 emoji të reja do të publikohen në 2017 duke përfshirë një dinosaur, një sanduiç, një zombi dhe një tas me drithëra. Por shumë ikona kulturore do publikohen gjithashtu si një grua me perçe ose një grua duke ushqyer fëmijën. 

screenshot_31
Tags : Emoji
loading...