close
Breaking NewsLajme

Ellen DeGeneres qan teksa merr Medaljen Presidenciale të Lirisë…

1479889606-syn-xxx-1479869603-gettyimages-625104236

Ellen DeGeneres mori Medaljen Presidenciale të Lirisë, nderi më i madh për një qytetar amerikan. Teksa mori medaljen nga presidenti Obama, Ellen u emocionua shumë dhe mbushi sytë me lot. Ajo ishte një ndër 21 njerëzit e nderuar me këtë medalje, ndër të cilët: Tom Hanks, Michael Jordan, Bill Gates dhe Melinda Gates, Robert De Niro etj. Medalja i jepet personave të cilët kanë vërtetuar fjalët e presidentit: “Të gjithë ne, nuk ka rëndësi nga vijmë, kemi mundësinë ta ndryshojmë këtë vend për mirë.” 

1479889617-syn-xxx-1479870363-gettyimages-625104214
1479889613-syn-xxx-1479870302-gettyimages-625103900
Tags : Barack ObamaEllen DeGeneres
loading...