Ellen DeGeneres nuk u lejua të hyjë në Shtëpinë e Bardhë për një arsye qesharake…


Ellen DeGeneres ishte një nga 21 njerëzit e ftuar në Shtëpinë e Bardhë pas nderimit me Medaljen e Lirisë të dhënë nga presidenti Barack Obama. Por Ellen postoi një foto në Twitter ku shkruajti: “Ata nuk më lejuan të hyja në Shtëpinë e Bardhë vetëm sepse kam harruar kartën e identitetit. Nuk po tallem.” Më pas sigurimi e lejoi Ellen të futej dhe ajo bashkë me të nderuarit e tjerë festuan. 

cx4d0qauoaapxtr

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password