• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Këshilla, Lajme

Duhet të lini një monedhë në frigorifer kur të largoheni nga shtëpia. Ja arsyeja pse…

Nëse po mendoni të shkoni për pushime dhe të lini ushqimin në frigorifer, nuk duhet ta humbisni këtë artikull. Ndonjëherë kur nuk jemi në shtëpi, dritat ikin dhe ne nuk e marrim vesh. Kjo mund të shkaktojë prishjen e ushqimit. Për të zbuluar nëse ushqimet janë të ftohta ashtu siç i latë, ndiqni këtë truk përpara se të dilni nga shtëpia. Mbushni një filxhan me ujë dhe futeni në frigorifer. Kur të jetë ftohur, vendosni brenda një monedhë dhe futeni përsëri në frigorifer. Kur të ktheheni në shtëpi nëse e shihni monedhën në fund të filxhanit, duhet t’i hidhni të gjithë ushqimet. Energjia ka ikur për një kohë të gjatë dhe ushqimi juaj ka shkrirë dhe më pas ka ngrirë. Nëse monedha është në sipërfaqje, energjia nuk ka ikur dhe ushqimi juaj është në rregull. Nëse monedha është në mes do të thotë se energjia ka ikur për një kohë të shkurtër dhe ushqimi është i freskët.