close
Breaking NewsLajme

Donald Trump i habit të gjithë, zhduk njërin nga premtimet që bëri gjatë fushatës

130a8f82-d99f-4609-a3e9-1bd3d4c1d31d

Teksa bënte premtimet e tij gjatë fushatës elektorale, ai i shokoi të gjithë me deklaratën e fortë ku thonte se do të zhdukte të gjithë myslimanët nga Amerika. Por siç thuhet nëpër media të huaja tashmë ai e ka fshirë këtë premtim nga website-i i tij. Kjo deklaratë e fuqishme ka qenë e pranishme në faqen e tij zyrtare deri më datë 9 dhe pastaj është hequr.

Tags : donald trumppremtimzhduk
loading...