Donald Trump heq dorë nga hetimi i aksioneve të Hillary Clinton


Gjatë fushatës për zgjedhjet presidenciale, Trump kishte kërcënuar se nëse ai zgjedhet president, do ta burgoste rivalen e tij demokrate. Këshilltarja e Trumpit, Kellyanne Conway, i tha sot rrjetit MSNBC se ai do të tërhiqet nga përkushtimi i tij për emërimin e prokurorit special për të hetuar lidhur me aksionet e zonjës Clinton. Agjencia FNI ka zhvilluar hetime kundër zonjës Clinton, lidhur me përdorimin e serverit privat të emailave derisa ishte sekretare e shtetit dhe ka konkluduar se aksionet e saj ishin pakujdesi, por nuk kishte bazë për paraqitje të akuzave.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password