close
Breaking NewsLajme

Ditëlindja më e veҫantë e Omerit, urimet nga e gjithë bota

a1b0c3895978b14bffcf7f06e18a17fe

Engin Akyurek, aktori i njohur për rolin e Omerit në serialin “Diamante dhe dashuri”, disa ditë më parë ka festuar 35-vjetorin e lindjes. Që në minutat e para të 12 tetorit dhe ditët në vijim, të shumtë kanë qenë fansat që ia kanë mbushur të gjitha profilet sociale me urime për përvjetorin e lindjes. Në këtë 35-vjetor, për Engin Akyurek urimet kanë ardhur nga e gjithë bota. Në Twitter, urimi “NiceSenelere EnginAkyurek (gëzuar ditëlindjen Engin Akyurek) u kthye në një Trend Topic (TT). Po ashtu, fansa nga vende të ndryshme të botës e gjuhë të ndryshme kanë shpërndarë në profilet e tyre mesazhe të panumërta urimi me rastin e ditëlindjes së aktorit të njohur, shkruan “Class”. Ja disa nga fotot më të bukura të zgjedhura me këtë rast.

8a17f4398f8799d7d4cfc921c8815ae1
dbaee22958d2a12377b631a82e483243
b2af81aae4eedb3a97969c871a416174
7ff14736c54ac0834c0a7aad0f3b0ea8
8a52f35ac0593dd329b9f3cf0fae24dc
a26f0c185eaffaeedf2384cf78321d93
3837ad3b4831a366fb9c385fdd8699ab
8a93c7593f517899dcad6d50f0bfeaef
f728e557044a2a26002c62f1b03a9151
803d8cbcdb9e000f6d47c17e5b32bdc1
Tags : ditelindjaomeri
loading...