BIG BROTHER 9/ Armela pëlqen Damianin: Është shumë i ëmbël!


Megjithëse të ndarë, tashmë kanë nisur shkëndijat e para dhe pëlqimet mes djemve dhe vajzave. Ata e gjetën zgjidhjen e komunikimit përmes letrave të shkruara të vendosura në xham dhe përmes tyre është zhvilluar edhe komunikimi.  Damiano duket i interesuar për Sidritën, teksa e pyet atë nëse është “single”. Por në anën tjetër është Armela ajo që duket se e pëlqen atë. “Është shumë i ëmbël, si limoni”, thotë ajo. Të vendosur pranë xhamit, vajzat dhe djemtë vazhduan për minuta të tëra komunikimin mes tyre nëpërmjet mesazheve të shkruar në letra.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password