• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Amber Heard flet hapur për dhunën e ushtruar nga Johny Depp

Dita e kaluar ka shënuar ditën kundër dhunës së grave, dhe pikërisht kjo ishte dita kur Amber Heard vendosi të flasë për dhunën që i është ushtruar nga ish-bashkëshorti i saj Johny Depp. Ajo tregon ekperiencën e saj të tmershme, thekson se kur kjo dhunë vbjen nga personi që dashuron bëhet akoma dhe më e vështirë dhe dhimbja dyfishohet.
“Nëse do të kishte qenë një i huaj është diçka e pranueshme dhe kalimtare përsa i përket traumave që një femër mund të kalojë, por të dhunohesh nga një person që e do, kjo është e papërballueshme – ka thënë Amber.”

https://youtu.be/srru_fLNWXo