• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

30 gjëra që çdo femër duhet t’i ketë dhe t’i dijë në moshën 30 vjeçare…

Shkrimtarja Pamela Redmond Satran ka listuar 30 gjërat që një femër duhet t’i ketë dhe t’i dijë në moshën 30 vjeçare:

Në moshën 30 vjeçare, duhet të keni:

1.Një ish të dashur që ju kthen pas në kohë dhe një të dashur aktual që ju tregon se deri ku keni mbërritur.

2.Një pajisje në shtëpi që të jetë e juaja dhe jo të ketë qënë e dikujt tjetër në shtëpi.

3.Një veshje perfekte për ta veshur nëqoftëse dikush kërkon t’ju takojë për 1 orë.

4.Një çantë, një valixhe dhe një çadër moderne.

5.Një rini e cila ju ka bërë të ecni përpara.

6.Një histori interesante.

7.Disa para mënjanë.

8.Një email dhe një llogari bankare tuajën.

9.Një CV me eksperienca.

10.Një shoqe që ju bën të qeshni dhe një shoqe që mund të qani në krahët e saj.

11.Një set me bikini prej dantelle.

12.Diçka që e keni blerë shumë shtrenjtë për veten tuaj.

13.Diçka që e meritoni.

14.Një kuti me kremëra, një rutinë për të bërë ushtrimet dhe një plan për të përballuar pengesat të cilat nuk bëhen më të lehta pas 30-ave.

15.Një karrierë dhe një lidhje.

Në moshën 30 vjeçare, duhet të dini:

1.Si të bini në dashuri pa humbur veten.

2.Si ndiheni nëse do bëheni me fëmijë.

3.Si të lini një punë, si të lini një të dashur dhe të argumentoni me një shoqe pa e prishur miqësinë.

4.Të dini si të pëpiqeni shumë dhe si të largoheni.

5.Si të puthni perfekt.

6.Të dini emrin e sekretarit të shtetit, stërgjyshes tuaj dhe parukieres.

7.Si të jetoni vetëm.

8.Të kontrolloni veten në ditëlindjen tuaj.

9.Të keni pranuar trupin tuaj ashtu siç është dhe mos gjeni më defekte.

10. Të pranoni faktin se fëmijëria juaj mbase nuk ka qënë perfekte, por ka mbaruar.

11.Çfarë do bënit dhe nuk do bënit për para ose për dashurinë.

12.Të kontrolloni sa duhan pini dhe sa alkool.

13.Të dini kujt t’i besoni dhe kujt jo.

14.Të dini mos të kërkoni falje kur nuk është faji juaj.

15.Nuk thonë kot jeta fillon 30 vjeç.