• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

20 shtëpi të mrekullueshme që duken si shtëpi përrallash

Ndodhen disa shtëpi në botë në të cilat mund të gjesh qetësi vetëm duke i parë. Plot ngjyra, të kuruara në detaje dhe me dizajn unik, këto janë 20 shtëpitë që duken si shtëpi përrallash:

Rothenburg, Gjermani

io-d-1000-1446999107

Santorini, Greqi

159605-1000-14469991073-1

Colmar, Francë

160655-1000-14469991078-2

Cinque Terre, Itali

160805-1000-14469991079-3

Fshati i maleve, Kinë

159355-1000-144699910718

Penn, Skoci

159405-1000-144699910719

Shirakawa-go, Japoni

159055-1000-144699910912-1

Bibury, Mbretëria e Bashkuar

159105-1000-144699910913-2

Migdal, Greenland

159555-1000-144699910921

Sintra, Portugali

160055-1000-14469991094-3

Kvivik, Ishujt Faroe

u-1000-1446999109

Filzmoos, Austri

160355-1000-14469991106-1

Portofino, Itali

160555-1000-14469991107-4

Kështjella de la Roca, Spanjë

159905-1000-144699911131

Wengen, Zvicër

159155-1000-144699911114-1

Reine, Norvegji

iz-j-yio-sh-1000-1446999111

Maska, Spanjë

159855-1000-144699911230

Puglia, Itali

159455-1000-14469991122

Wengelsdorf, Gjermani

158755-1000-14469991131

Rocamadour, Francë

159005-1000-144699911311-1