• youuinsttaaffccbb
TEST
A e dini se ...

Vajza nga Danimarka realizon “puzzle” më të madh në botë

Pazëlli më i madh në botë është kompletuar nga një studente daneze e cila përgjatë vitit të fundit ka bashkuar 40.320 copëza duke realizuar kështu një skenar me përmasa 6 metra e 80 centimetra të gjatë dhe 1 metër e 92 centimetra të gjerë. Për të ndërtuar pazëllin që ndërthur skena të ndryshme të klasikëve të Disney, vajzës i janë nevojitur 460 orë pune. Ndërkohë vitin e kaluar ajo arriti të ndërtonte një pazëll me 34 mijë copëza.

c_2_fotogallery_3006740_14_image c_2_fotogallery_3006740_13_image c_2_fotogallery_3006740_12_image c_2_fotogallery_3006740_11_image c_2_fotogallery_3006740_10_image c_2_fotogallery_3006740_9_image c_2_fotogallery_3006740_8_image c_2_fotogallery_3006740_7_image c_2_fotogallery_3006740_6_image c_2_fotogallery_3006740_5_image c_2_fotogallery_3006740_4_image c_2_fotogallery_3006740_3_image c_2_fotogallery_3006740_1_image