• youuinsttaaffccbb
TEST
10 gjëra që nuk dini për mua, A e dini se ...

Fjalëkalimet që nuk duhet të përdorni në llogaritë tuaj në internet

Nëse përdorni një nga këto fjalëkalime juve ju a bëni më të lehtë punën hakerave për tu aksesuar në llogaritë tuaja. Ekspertët kanë listuar 10 fjalëkalime dhe bëjnë thirrje që mos të përdorni të njëjtin fjalëkalim për facebook-un, instagram-in, email-in etj. 10 fjalëkalimet që nuk duhet të përdorni janë:

-123456

-password

-welcome

-ninja

-abc123

-123456789

-12345678

-sunshine

-princess

-qwerty